Garnlykke.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt over kr 500.-
 

Produkter fra Holst Garn

Holst:

Holst garn ble opprettet i 2009. Det startet som en hobby, men med årene har det vokst, og nå har det blitt en fulltidsjobb for Helle Holst, hennes mann og 8 ansatte. Helle lærte å strikke av sin far når hun var en liten jente, og siden har hun strikket.

Hun elsker prosessen med å jobbe med garn og pinner, samt det å leke seg med farger. «Det magiske med farger», er hennes pasjon og er årsaken til det store fargespekteret i hennes høykvalitets-garn.

 

Produktene vi har tatt inn er produsert av ull fra Australia og New Zealand. Alt kommer fra ikke-mulestede dyr, noe som er sertifisert og dokumentert fra begge lands myndigheter. Dyrevernalliansen har kartlagt hvor du kan kjøpe garn og ull som er garantert fri fra mulesing:https://www.dyrevern.no/landbruk/sau_geit/garn_uten_mulesing

 

Både Supersoft og Tides er spunnede ullgarn.

De jobber med ulike spinnerier, som er sertifiserte i henhold til Oeko-Tex Standard 100, som er et test- og sertifiserings system for tekstiler. Kravet er at disse tekstilene ikke skal inneholde allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer.

All farging er gjort med reaktive fargestoffer (non acid), og vannet er resirkulert på møllene slik at ingenting blir dumpet.

  • Bilde av Supersoft
      -30%
    59,-41,-
1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke