Garnlykke.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt over kr 500.-

Om oss

 

Garnlykke.no AS ble først etablert som nettbutikk i 2018 av Sara Bendiksen, og ble i 2019 til en fysisk garnbutikk ved Vestby Storsenter ca 30 minutter fra Oslo. Sara er en lidenskapelig strikker, en sånn som strikker overalt hvor enn hun er. Hun har i årevis hatt en drøm om å starte garnbutikk, og i 2018 gikk den drømmen i oppfyllelse! Sammen er vi et team med strikkeglade jenter som jobber i Garnlykke, og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal ha en hyggelig opplevelse hos oss:)

I butikken vår fører vi mange ulike merker. Vi samarbeider med en rekke fantastiske leverandører som oppfyller de krav vi har til kvalitet og produksjonsmetoder. Vi har bl.a. flere norske aktører med på laget, deriblant Rauma GarnSandnes Garn, House of Yarn, og Viking Garn. Å velge norsk ull er et godt valg av flere grunner. Det er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfiber, i tillegg holder det svært god kvalitet. Vi samarbeider også med danske Holst Garn, Filcolana, Knitting for Olive, og PetiteKnit, som leverer garnprodukter og strikkedesign med suveren kvalitet. I tillegg har vi et bredt utvalg av strikkepinner og tilbehør fra kjente leverandører som Addi, Chiaogoo, og Knitpro.

Sjekk ut vår nettbutikk eller kom gjerne innom vår butikk i Vestby for en hyggelig prat og en kopp kaffe! Her har vi store flotte lokaler fylt med masse lekre garnkvaliteter i alle regnbuens farger, samt masse oppskrifter og strikketilbehør. Her ønsker vi å skape en sosial arena og et aktivt miljø innen strikking! 

Vi håper at du finner noe du liker blant de lekre garnkvalitetene og tilbehøret vi har! Om det er noe du savner eller synes vi burde ha i vårt sortiment, så gi beskjed!

Det setter vi stor pris på:)

 

Hilsen Sara, Andrea, Silje, og Helene 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk ENTER for å søke